Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Salg af virksomhed

Går du med tanker om at sælge din virksomhed, så kan der være rigtig gode muligheder for at få et godt afkast ud af det. Der er dog mange overvejelser, der forinden skal gøres, hvilket kræver en grundig viden om en lang række juridiske forhold. Der kan være mange forskellige årsager til, at du ønsker at sælge din virksomhed. Men ligegyldigt hvilken motivation du har, så hjælper vi dig med at holde styr på alle detaljer. Værdiansættelse, optimering af salgspris, skatteoptimering og valg af køber er blot nogle af de ting, der skal tages stilling til. Derfor er det en god ide at have en professionel rådgiver ved din side, der hjælper dig til frem mod en god handel.


Sagførerne hjælper dig frem mod en god handel

Hos Sagførerne har vi stor erfaring med salg af virksomheder, og vi kender til alle de forhold, der skal tages i betragtning, inden kontrakten underskrives. Vi hjælper dig med at udforme de juridiske dokumenter og sørger for, at alle detaljer er på plads inden salget. Lader du os hjælpe dig med at sælge din virksomhed, kan du være sikker på, at handlen foregår under professionelle forhold og at dine interesser tilgodeses. Har du spørgsmål af den ene eller anden art, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig frem mod den bedste handel.


Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon