Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Fusion

Når du står overfor en fusion? Ønsker du at din virksomhed skal igennem en fusion ved at gå sammen med et andet selskab og eventuelt opløse en eksisterende del af den, er der en række ting, som er essentielle af få styr på.
  • Hvem har ret til hvad af de involverede parter.
  • En optimal værdiansættelse.
  • Skal det være en skattepligtig eller skattefri fusion?
Ud over det kan der være andre ting unikke for din virksomhed i sådan en udvikling. Der er den absolut fordel at have rådgivning til rådighed, der forstår sig på forretningsudvikling såvel som jura. Kom bedst i mål med Sagførerne Hvad enten din din fusion er et led i en visionær strategi med synergi og varig værditilvækst, en mere defensiv strukturrealisering eller et ønske om markedsdominans, så er professionel rådgivning tidligt i processen et vigtigt værktøj. Hos Sagførerne sætter vi os ind i dine ønsker og krav til en fusion, og tilbyder hjælp, der både forstår sig på det juridiske såvel som det forretningsudviklingsmæssige aspekt. Kontakt os og lad os se på din vision og hvordan vi kan hjælpe dig med at føre den bedst muligt ud i livet.
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon