Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Omstrukturering

Skal du udskille en del af din virksomhed (spaltning) eller samle flere virksomheder i én (fusion) , er der en lang række forhold, som er af essentiel betydning; fx:

  • Hvem af de involverede parter har ret til hvad?
  • En værdiansættelsen optimeret?
  • Skal det være en skattepligtig eller en skattefri fusion?


Mange andre forhold kan være unikke for din virksomhed i en sådan udvikling. Derfor er det en fordel at have rådgivning til rådighed, der forstår sig på såvel din forretning som juraen.

Fusion og spaltning

Fusion

Når du står overfor en fusion? Ønsker du at din virksomhed skal igennem en fusion ved at gå sammen med et andet selskab og eventuelt opløse en eksisterende del af den, er der en række ting, som er essentielle af få styr på.
  • Hvem har ret til hvad af de involverede parter.
  • En optimal værdiansættelse.
  • Skal det være en skattepligtig eller skattefri fusion?
Ud over det kan der være andre ting unikke for din virksomhed i sådan en udvikling. Der er den absolut fordel at have rådgivning til rådighed, der forstår sig på forretningsudvikling såvel som jura. Kom bedst i mål med Sagførerne Hvad enten din din fusion er et led i en visionær strategi med synergi og varig værditilvækst, en mere defensiv strukturrealisering eller et ønske om markedsdominans, så er professionel rådgivning tidligt i processen et vigtigt værktøj. Hos Sagførerne sætter vi os ind i dine ønsker og krav til en fusion, og tilbyder hjælp, der både forstår sig på det juridiske såvel som det forretningsudviklingsmæssige aspekt. Kontakt os og lad os se på din vision og hvordan vi kan hjælpe dig med at føre den bedst muligt ud i livet.
Læs mere

Spaltning - hvad der sker, når du deler

Der kan være mange grunde til at spalte et selskab: for at afværge konkurs, fordi ejere ikke kan blive enige eller fordi I ønsker at sælge et af jeres forretningsområder. En spaltning kan anvendes til rigtig mange omstruktureringer, og fælles for det hele er, at det kræver overblik over forretningsudvikling , hvor rådgivning er særdeles anbefalelsesværdigt. Vi tilbyder en samlet hjælp til spaltning Hos Sagførerne tilbyder vi både eksperthjælp indenfor advokatbistand samt forretningsudvikling. Vi mener, at det er vigtigt at forstå din virksomhed og dens forretningsmæssige visioner ud over det juridiske. Når du ønsker at spalte et selskab er planlægning i god tid et vigtigt aspekt – det gør du nemmere med os ved din side. Vi ved, at enhver virksomhed er unik og vi laver løsninger, der passer til lige præcis dig. Kontakt os med det samme og lad os sætte et indledende møde op, hvor vi kan skabe grobund for en mere optimal fremtid for din virksomhed og et godt samarbejde imellem dig og os.
Læs mere

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon