Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Ophavsret

Ophavsretten, som de fleste kender bedre under betegnelsen copyright, er især tiltænkt kunstnere. Det, der beskyttes, er som udgangspunkt de produkter, en kunstner skaber, og som er andet og mere end rent håndværk. Produkter, der typisk er copyright-beskyttede, er fotografier, videoer, litteratur, edb-programmer, musik, malerier, skulpturer, tegninger og brugskunst som for eksempel smykker og møbler. Med copyrighten får rettighedshaveren adgang til at profitere økonomisk på sit produkt ved at bestemme hvem, der må kopiere og sælge produktet. Copyrighten tilfalder automatisk og uden nogen form for registrering den, der har lavet produktet, og vedvarer almindeligvis i 70 år efter ophavsmandens død. Hos Sagførerne rådgiver vi dig om copyright, og vi hjælper dig med aftaler, der giver andre mulighed for mod betaling at udnytte dit produkt. På den måde får du størst mulig økonomisk udbytte af produktet. Skulle du være ude for, at andre kopierer eller på anden vis udnytter dit produkt uden dit samtykke, hjælper vi dig også ved at mægle i sagen eller ved at føre en retssag mod krænkeren. Ønsker du mere detaljeret information om ophavsret og copyright, rådgiver vi dig meget gerne telefonisk eller personligt.
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon