Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5527

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Ophavsret

Ophavsretten, som de fleste kender bedre under betegnelsen copyright, er især tiltænkt kunstnere.

Det, der beskyttes, er som udgangspunkt de produkter, en kunstner skaber, og som er andet og mere end rent håndværk.

Produkter, der typisk er copyright-beskyttede, er fotografier, videoer, litteratur, edb-programmer, musik, malerier, skulpturer, tegninger og brugskunst som for eksempel smykker og møbler.

Med copyrighten får rettighedshaveren adgang til at profitere økonomisk på sit produkt ved at bestemme hvem, der må kopiere og sælge produktet.

Copyrighten tilfalder automatisk og uden nogen form for registrering den, der har lavet produktet, og vedvarer almindeligvis i 70 år efter ophavsmandens død.

Hos Sagførerne rådgiver vi dig om copyright, og vi hjælper dig med aftaler, der giver andre mulighed for mod betaling at udnytte dit produkt. På den måde får du størst mulig økonomisk udbytte af produktet.

Skulle du være ude for, at andre kopierer eller på anden vis udnytter dit produkt uden dit samtykke, hjælper vi dig også ved at mægle i sagen eller ved at føre en retssag mod krænkeren.

Ønsker du mere detaljeret information om ophavsret og copyright, rådgiver vi dig meget gerne telefonisk eller personligt.

Kontakt vores specialiserede advokater


Anne-Mette Aaris Kappelborg - advokat (L) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5527 Eller send en mail til amk@sagfoererne.com

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon