Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Formuefællesskabet ved skilsmisse

Når man ønsker at blive skilt, kan der være mange spørgsmål, som man ønsker at få svar på. Her på siden kan du få et overblik over, hvad der sker, når ægteskabet ophører, og hvad man særligt skal være opmærksom på i forbindelse med skilsmissen. 

Her hos Sagførerne er vi eksperter på området og er klar til at bistå dig ved enhver tvist. 

Vil du vide mere om, hvad der sker, når ægteskabet ophører?

Nedenfor kan du læse meget mere om, hvad der sker, når ægteskabet ophører, og hvad man skal være opmærksom på både før og efter skilsmissen. 

Mød hele teamet med speciale i familieret

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon