Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5527

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Varemærker

Beskyttede varemærker repræsenterer ofte en ganske betragtelig værdi. For eksempel er varemærket Google vurderet til 100 milliarder dollars. Da en stor andel af de fleste virksomheders goodwill er knyttet til varemærker, er der generelt god økonomi i at beskytte dem.

Ethvert kendetegn, der kan adskille din virksomhed og dine tjenesteydelser fra andre virksomheder eller deres tjenesteydelser, kan registreres som et varemærke, når blot det kan gengives grafisk. Du kan således f.eks. registrere firmanavne, produktnavne, figurer, logoer, slogans og lyde samt dine varers udformninger.

Lader du Sagførerne rådgive dig og gennemføre en forundersøgelse af dit varemærke, får du en kvalificeret vurdering af, om varemærket kan registreres. Du undgår at bruge tid og penge på varemærker, der ikke kan registreres. Står du for eksempel og skal sætte en vareproduktion i gang under et nyt produktnavn, er det væsentligt for dig at vide, om produktnavnet kan beskyttes – og at det ikke krænker andres registrerede varemærker.

Hos Sagførerne hjælper vi dig også med at registrere dit navn, logo, slogan med videre som varemærke, så du kan bevise, at du har erhvervet eneretten på det. Herefter kan du som rettighedshaver licensere varemærket eller omvendt forbyde andre at benytte det, og du er sikker på, at de mange penge, du investerer i at markedsføre varemærket, også forøger dets værdi.

Ved at lade Sagførerne undersøge, registrere og overvåge dit varemærke, får du sikkerhed for, at varemærket bliver behandlet med respekt, mens du bruger din tid på din kerneforretning.

Skulle dit varemærke trods registreringen blive krænket, er vi klar til at håndhæve din ret og om nødvendigt føre din sag ved domstolene.

Kontakt vores specialiserede advokater


Anne-Mette Aaris Kappelborg - advokat (L) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5527 Eller send en mail til amk@sagfoererne.com

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon