Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5527

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Patenter

Ved at patentere din opfindelse sikrer du, at andre ikke må udnytte din idé uden dit samtykke, og du bliver herved i bedre stand til at tjene penge på opfindelsen.

Hos Sagførerne får du hurtigt at vide, om dit produkt er patenterbart, så du kan træffe afgørende strategiske beslutninger på et indledende stadie i udviklingsprocessen.

Patenter kan udstedes på produkter, processer til fremstilling af produkter og nye anvendelser af kendte stoffer.

Desværre udstedes patenter ikke globalt. Som opfinder må du derfor nøje overveje indenfor hvilket geografisk område, du ønsker at opnå patent.

Fordelene ved at få beskyttet din opfindelse er mange. Ved et patent sikrer du ofte din virksomheds fremtidige vækst, og du kan markedsføre din virksomhed med et unikt produkt.

Din eneret til opfindelsen er også en styrkelse af dit forretningsgrundlag, idet du opnår et væsentligt forspring med videreudvikling i forhold til dine konkurrenter. Du sikrer tillige investeringen i dit udviklingsarbejde.

For at få et patent skal din opfindelse være ny, og den må ikke have været offentliggjort. Derudover skal den kunne udføres af en fagmand, anvendes industrielt, og adskille sig væsentligt fra, hvad der var kendt før indleveringen af patentansøgningen. Du kan læse mere om patentkravene her.

Hos Sagførerne hjælper vi dig med at patentere din opfindelse, så du kan opnå de mange fordele herved, og mens vi klarer det juridiske arbejde, kan du fortsætte din forretningsudvikling.

Kontakt vores specialiserede advokater


Anne-Mette Aaris Kappelborg - advokat (L) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5527 Eller send en mail til amk@sagfoererne.com

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon