Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5527

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Designbeskyttelse

Hos Sagførerne sørger vi for at registrere dit design, så det får størst mulig værdi for dig.

Ved at registrere dit design kan du let påvise din økonomiske ret til at udnytte designet. Som indehaver af en designret kan du forbyde andre at kopiere dit design og importere lignende designs.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit design kan registreres, hjælper vi dig med at afklare tvivlen.

Gennem en forundersøgelse får du viden om, hvorvidt dit design krænker andres, og om der skulle være andre hindringer for en registrering. Med denne information kan du bedre tilrettelægge din produktion.

Designbeskyttelse kan kun opnås til et produkts udseende.

Hos Sagførerne kan vi gennem rådgivning og/eller registrering give dig en kvalificeret vurdering af dit design, så du hurtigt ved, om dit design kan opnå beskyttelse. Hvis produktet har en teknisk funktion udover dets særlige design, kan vi også hjælpe dig med at beskytte funktionen efter reglerne i patent- eller brugsmodellovgivningen. Du kan læse mere om patenter ved at trykke her.

For at opnå designbeskyttelse skal dit design være nyt, og det skal adskille sig fra andre designs. Ønsker du at vide, om dit design opfylder disse krav, kan vi give dig svar. Du kan også læse mere om registreringskravene, hvis du trykker her.

Kontakt vores specialiserede advokater


Anne-Mette Aaris Kappelborg - advokat (L) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5527 Eller send en mail til amk@sagfoererne.com

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Mød hele teamet med speciale i erhvervsret

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon