Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Børnebidrag

Når du bliver skilt eller separeret, vil du ofte flytte fra den anden forælder. I disse tilfælde kan det blive aktuelt at modtage eller betale børnebidrag. Spørgsmål om hvorvidt du er berettiget til at modtage børnebidrag, eller forpligtet til at betale børnebidrag, afhænger af en række forhold. Du kan læse mere om de forskellige forhold i det følgende.

De hyppigste spørgsmål relateret til børnebidrag er:

    • Hvad er børnebidrag?
    • Kan jeg få børnebidrag?
    • Hvad er satsen for børnebidrag?

    Hvis du har spørgsmål relateret til børnebidrag, er du altid velkommen til at kontakte Sagførerne. Hos Sagførerne har vi et godt kendskab til reglerne om børnebidrag, og vi kan derfor rådgive dig, uanset om du har spørgsmål til modtagelsen eller betalingen af børnebidrag.

Vil du vide mere om børnebidrag og opgørelsen heraf?

Nedenfor kan du læse nærmere om, hvilke regler der gælder i relation til børnebidrag samt andre relevante aspekter.

Mød hele teamet med speciale i familieret

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon