Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Successionsrækkefølge

Et testamente med en successionsrækkefølge sikrer en bestemt arvefølge af arveladers formue. Det er udelukkende din friarv på 75 % af din formue, som du ved testamente kan indsætte i en successionsrækkefølge. Dette bevirker, at arven efter dig tilfalder en arving eller legatar på første plads, og derefter en eller flere andre arvinger eller legatarer på anden eller senere pladser.

Et eksempel på et testamente med en successionsrækkefølge er, at arven tilfalder arveladers barn på førstepladsen og ved barnets død går videre til barnets egne børn. Herved sikrer man, at testamentet får virkning for flere generationer.

Hvis du har spørgsmål relateret til successionsrækkefølge og testamente, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Sagførerne har vi et stort kendskab til reglerne, samt de problematikker, der kan være forbundet hermed.

Mød hele teamet med speciale i familieret

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon