Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5523

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad koster en skelforretning?

Skelforretninger kan være en bekostelig omgang. Det er ikke ualmindeligt at udgifterne til landinspektøren overstiger 50.000 kr. Dertil kan der være andre udgifter forbundet med skelforretningen. Eksempelvis udgifter til advokatbistand.

Heldigvis er der gode muligheder for at slippe billigere. Hvis du har en retshjælpsforsikring som en del af din husforsikring, er det ofte muligt at få dækket store dele af omkostningerne her, så du slipper med at betale et betydeligt lavere beløb.

Derudover er det sådan, at den som anmoder om at afholde skelforretningen, i første omgang hæfter for de udgifter, der er forbundet med forretningen. Derefter kan hegnssynet efter anmodning fordele udgifterne. Hegnssynet kan altså bestemme, at udgifterne skal fordeles mellem parterne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor tæt må man bygge på skel?

Skellets placering har betydning for hvor og hvordan en grund må bebygges. Derfor er det vigtigt, at der er styr på skellinjerne og byggelovgivningen, før du påbegynder dit byggeprojekt. Som hovedregel kan du gå ud fra, at boligbyggeri ikke må opføres tættere på skellinjen end 2,5 meter og at byggeriet maksimalt må være så højt som afstanden til skellet x 1,4.

Læs mere

Hvad gør jeg, hvis skellet er placeret forkert?

Hvis du mener, at skellet ved din ejendom er placeret forkert, eller du har vundet hævd på et område af naboens grund, kan det blive nødvendigt at afholde en skelforretning. Skelforretninger afholdes af en autoriseret landinspektør på den fysiske adresse, hvor skellet er. Som en del af skelforretningen kan landinspektøren så fastsætte et nyt skel, hvis der er grundlag for det.

Læs mere

Hvad koster en skelforretning?

En skelforretning er ofte dyr at afholde. Ofte overstiger alene landinspektørens salær 50.000 kr. Dertil kan komme andre udgifter. Heldigvis er det langt fra sikkert, at du behøver at betale et beløb i nærheden af det.

Læs mere

Kan jeg få opsat et hegn i skellet?

Når to ejendomme grænser op til hinanden, er det naturligt at adskille ejendommene med en form for hegn i skellet. Det kan eksempelvis være i form af en hæk, en mur eller et stakit. I de fleste tilfælde vil du som grundejer kunne kræve, at der opsættes en form for hegn i skellet til naboens ejendom. De udgifter og det arbejde der er forbundet med etableringen, vil du og din nabo som udgangspunkt skulle dele ligeligt.

Læs mere

Hvad er hegnsynet?

Hver kommune i Danmark har et hegnsyn, der kan træde ind, hvis naboer ikke kan blive enige om forhold omkring hegn. Det kan eksempelvis være ved uenigheder om etablering af nye hegn i naboskel eller ved uenigheder om vedligehold af fælleshegn. Hegnsynet træder kun ind, hvis en af parterne anmoder om det. Hvis du ønsker at hegnsynet afgør sagen, skal du henvende dig til din advokat eller til din kommune, så der kan blive indkaldt til en hegnsynsforretning.

Læs mere

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon