Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Kom sikkert igennem din retssag

En retssag er ofte en omfattende og hård proces, som kræver indsigt i en lang række teknikker, procedurer og regler om alt lige fra sagsomkostninger til bevisbyrde.


Der er adskillige faldgruber forbundet med retssager, og overser man en detalje, kan det have afgørende konsekvenser for sagens udfald. Derfor er det en god idé at have professionel hjælp ved sin side, og her kommer Sagførerne ind i billedet.


Bliver du involveret i en retssag, hvad enten du er sagsøger eller sagsøgte, hjælper vi dig på rette vej. Sagførerne rådgiver dig på den mest effektive måde og sørger for at gøre komplekst materiale let forståeligt. Er din retssag i vores varetægt, kan du være sikker på, at vi vil gøre alt for at opnå det bedst mulige resultat for dig. 


Vi hjælper dig frem mod det bedst mulige resultat


Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522


© 2020 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger