Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5527

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Kom sikkert igennem din retssag

En retssag er ofte en omfattende og hård proces, som kræver indsigt i en lang række teknikker, procedurer og regler om alt lige fra sagsomkostninger til bevisbyrde.

Der er adskillige faldgruber forbundet med retssager, og overser man en detalje, kan det have afgørende konsekvenser for sagens udfald. Derfor er det en god idé at have professionel hjælp ved sin side, og her kommer Sagførerne ind i billedet.

Bliver du involveret i en retssag, hvad enten du er sagsøger eller sagsøgte, hjælper vi dig på rette vej. Sagførerne rådgiver dig på den mest effektive måde og sørger for at gøre komplekst materiale let forståeligt. Er din retssag i vores varetægt, kan du være sikker på, at vi vil gøre alt for at opnå det bedst mulige resultat for dig. 

Vi hjælper dig frem mod det bedst mulige resultat

Kontakt vores specialiserede advokater


Anne-Mette Aaris Kappelborg - advokat (L) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5527 Eller send en mail til amk@sagfoererne.com

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon