Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5523

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5523

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Ejendomsadministration

Ejendomsadministration benyttes i flere sammenhænge, men der findes særligt to situationer, hvor man ofte ser ejendomsadministration anvendt.

Den første situation angår, at en investor køber en portefølje af udlejningsejendomme og herefter overlader ejendomsadministrationen til en administrator.

Den anden situation er, at en række ejere af ejerlejligheder går sammen, og herefter beslutter sig for at overlade ejendomsadministrationen til en administrator.

Kontakt vores specialiserede advokater


Rasmus Møller Nielsen, advokat Andreas Bengtsen, advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5523 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Ejendomsadministration


Ejendomsadministrationens formål

Ejendomsadministration er til for at lette det administrative arbejde for den eller de der ejer den faste ejendom. Hvis en investor har købt et større antal ejendomme, kan det være vanskeligt at administrere alene. I dette tilfælde kan en administrator lette arbejdet betydeligt. Tilsvarende er der mange administrative opgaver i en ejerforening, og det kan derfor være til gavn for ejerforeningens fællesskab, at man overlader ejendomsadministration til en administrator.

Den som ansætter en administrator betaler herefter for at få en udenforstående til at varetage ejendomsadministrationen vedrørende de pågældende ejendomme. Læs mere om hvad ejendomsadministrationen består af straks nedenfor.

Omfanget af ejendomsadministration

Omfanget af ejendomsadministrationen varierer afhængigt af aftalen mellem investor/ejer og administrator. I de fleste tilfælde vil ejendomsadministrationen bestå i, at administrator sørger for, at opkrævninger finder sted planmæssigt, at regnskaber udarbejdes korrekt og til tiden, at regninger afregnes og at generalforsamlinger planlægges og ledes. Kort fortalt vil aftalen gå ud på at ejerne eller ejeren af ejendommen lader ansvaret for de væsentlige forpligtelser overgå til administratoren.

Aftalen om ejendomsadministration kan indeholde mere eller mindre end det, som her er nævnt. Ovenstående er derfor blot nogle generelle eksempler på forhold, som oftest vil være omfattet. Vil du se helt konkrete eksempler, kan du læse nedenfor.

Eksempler på administrators opgaver

Nedenfor nævnes nogle af de opgaver en administrator kan have.

Ejendomsadministration kan være:

  • Opkrævning af fællesudgifter hos ejerforeningens medlemmer
  • Bogføring og udarbejdelse af regnskaber for vand, varme, el mv.
  • Aflønning af ansatte, f.eks. vicevært, rengøring mv.
  • Planlægning og ledelse af generalforsamlinger i ejerforeningen
  • Anmeldelse af skader og kontakt med forsikringsselskaber
  • Videregivelse af relevante oplysninger/målinger til leverandører af varme mv.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon