Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er en ejendomsdatarapport

I forbindelse med at man køber en bolig, er det vigtigt, at der bliver indhentet en ejendomsdatarapport.

En ejendomsdatarapport indeholder en masse vigtige oplysninger om den ejendom, som man ønsker at købe. Faktisk indeholder en sådan ejendomsdatarapport ca. 50 forskellige ejendomsoplysninger, og man får herved et godt overblik over den ejendom, som man er ved at købe.

Ejendomsdatarapporten indeholder fx oplysninger om

  • olietanke på grunden
  • forurening
  • krav om separatkloakering
  • evt. restancer på ejendomsskat på ejendommen
  • om ejendommen fx er omfattet af en lokalplan
  • varmeforsyning
  • vandforsyning
  • om der er beskyttet natur/beskyttede jord- og stendiger på grunden
  • om der er verserende byggesager på ejendommen
  • ejendomsskat (grundskyld)

Det er dog ikke alle ejendomme, hvor der kan indhentes ejendomsdatarapport på. Der er en regel om, at det kun er såkaldte vurderingsejendomme, som det er muligt at indhente en ejendomsdatarapport på. En vurderingsejendom er en ejendom, som SKAT har vurderet, og det gælder for de fleste ejendomme i Danmark.

De ejendomme, der ikke er vurderingsejendomme, er fx ideelle anparter og andelsboliger, da disse ikke bliver vurderet af SKAT individuelt. Det er derfor ikke muligt at bestille en ejendomsdatarapport en ideel anpart eller en andelsbolig. Men det er dog muligt så i stedet at bestille ejendomsdatarapporten for hele ejendommen (moderejerdommen). Denne ejendomsdatarapport dækker i så fald fx hele andelsboligforeningen.

En sådan ejendomsdatarapport udarbejdes af kommunen og kan bestilles på boligejer.dk.

Udover ejendomsdatarapporten, gennemgår Sagførernes boligadvokat naturligvis også handelens øvrige dokumenter i forbindelse med din bolighandel, herunder fx købsaftalen, tingbogsattesten, tilstandsrapporten, el-installationsrapporten, BBR-ejermeddelelsen, jordforureningsattesten, energimærket m.v., så du trygt kan overtage boligen.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon