Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er en købsaftale?

Købsaftalen er et ganske vigtigt dokument, da det indeholder de nærmere vilkår for bolighandlen.

Købsaftalen indeholder en fortegnelse over alle handelens dokumenter, og det samlede materiale sendes til din boligadvokat, så han kan sikre, at alt er, som det skal være.

Da hovedparten af alle ejendomme sælges gennem en ejendomsmægler, og der bliver som det klar udgangspunkt brugt en standardformular (købsaftale), som er lavet af Dansk Ejendomsmæglerforening. Selvom købsaftalen er en standardformular, åbner den mulighed for, at man kan aftale forskellige mere eller mindre byrdefulde vilkår i en sådan købsaftale, hvilket man som køber skal være meget opmærksom på.

Ejendomsmægleren, som normalt laver købsaftalen, varetager jo alene sin klients interesser (sælger), og derfor er en købsaftale tit udfærdiget således, at sælger stilles bedst muligt.

Det er derfor vigtigt, at du som køber får en boligadvokat til at gennemgå købsaftalen (og selvfølgelig også handelens øvrige dokumenter, som primært består af evt. tilstandsrapport og elinstallationsrapport ved villaer og sommerhuse, ejendomsdatarapport, jordforureningsattest, energimærke, tingbogsattest, BBR-ejermeddelelse mv.), således at din boligadvokat kan sikre dig, at der ikke er nogen ufordelagtige vilkår i købsaftalen eller i handelens øvrige dokumenter.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon