Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er vigtigt at vide om ferieafholdelse?

Dine medarbejdere har som udgangspunkt ret til tre ugers sammenhængende ferie i perioden 1. maj til 30. september. Dette kaldes hovedferien og er fastsat af ferieloven. Dog kan I aftale at fravige dette udgangspunkt, så medarbejderen eksempelvis kan afholde hovedferien efter 30. september eller opdele ferien.

Hovedferien skal varsles med 3 måneder, mens den øvrige ferie (restferie) skal varsles med en måned og kan placeres både før og efter hovedferieperioden. Varsling af ferieafholdelse er kun nødvendig, hvis der ikke allerede er indgået en aftale om medarbejderens ferie. Medarbejdere optjener 2,08 feriedage om måneden, svarende til 25 feriedage om året, uanset om de er funktionæransatte eller timelønnede.

Hvis en medarbejder fratræder, og har haft mulighed for at overføre feriedage, kan du som arbejdsgiver i visse tilfælde være forpligtet til at udbetale feriepenge for disse dage direkte til medarbejderen.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon