Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad går 120-dages reglen ud på?

120-dages reglen giver en arbejdsgiver mulighed for at opsige en funktionær, hvis den ansatte har haft 120 sygedage inden for et år.

Opsigelse i henhold til 120-dages reglen skal ske på en sygedag og umiddelbart efter den 120. sygedag. Opsigelsen skal varsles med den resterende del af måneden samt den efterfølgende måned. Uanset funktionærens anciennitet og almindelige opsigelsesvarsel kan arbejdsgiveren opsige funktionæren med 1 måneds varsel ved brug af 120-dages reglen.

Hvis funktionæren ikke har haft 120 sygedage inden for de seneste 12 måneder, kan opsigelse ikke ske i henhold til 120-dages reglen. Funktionæren kan dog stadig opsiges efter de almindelige regler om opsigelse.

Reglen kan også anvendes på medarbejdere, der er ansat på funktionærlignende vilkår, hvis det er aftalt.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon