Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvilken betydning har en væsentlig ændring af ansættelseskontrakten?

Foretages der en væsentlig ændring af ansættelseskontrakten, som medarbejderen ikke ønsker at acceptere, skal du være opmærksom på, at der i så fald reelt vil være tale om en ophævelse af ansættelsesforholdet. Accepterer medarbejderen derimod de væsentlige ændringer, anses det som en opsigelse af stillingen og ansættelse på ny - med de nye vilkår. Når der foretages væsentlige ændringer af ansættelseskontrakten, er det derfor vigtigt, at du overholder reglerne, der gælder for opsigelse.

Der er forskel på, hvordan ændringer skal gennemføres, alt efter hvilken ændring der er tale om. Desuden stiller visse overenskomster også nogle krav til, hvordan man foretager ændringer i en ansættelseskontrakt. Vi anbefaler derfor, at få juridisk vejledning, såfremt du ønsker at foretage ændringer i en medarbejders ansættelseskontrakt. Du er velkommen til at kontakte vores advokater - de er specialister indenfor arbejds- og ansættelsesret.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon