Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Har alle mine ansatte krav på en ansættelseskontrakt?

Alle ansatte, hvis ansættelsesforhold har en varighed på mere end 1 måned og som har arbejdet i gennemsnit mere end 8 timer om ugen, skal have et ansættelsesbevis. Ansættelsesbeviset/-kontrakten skal udleveres til den ansatte senest 1 måned efter pågældendes tiltræden i firmaet. Et ansættelsesbevis skal være skriftligt og indeholde en række minimumsoplysninger. Opfylder ansættelseskontrakten ikke de indholdsmæssige krav eller får du som arbejdsgiver ikke udarbejdet og udleveret ansættelseskontrakten rettidigt, kan du risikere at blive mødt med et erstatningskrav fra den eller de pågældende arbejdstagere, som ikke har fået kontrakterne i tide.

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon