Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5527

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5527

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Spaltning

Der kan være mange grunde til at spalte et selskab: for at afværge konkurs, fordi ejere ikke kan blive enige eller fordi I ønsker at sælge et af jeres forretningsområder.

En spaltning kan anvendes til rigtig mange omstruktureringer, og fælles for det hele er, at det kræver overblik over forretningsudvikling , hvor rådgivning er særdeles anbefalelsesværdigt.

Vi tilbyder en samlet hjælp til spaltning

Hos Sagførerne tilbyder vi både eksperthjælp indenfor advokatbistand samt forretningsudvikling. Vi mener, at det er vigtigt at forstå din virksomhed og dens forretningsmæssige visioner ud over det juridiske.

Når du ønsker at spalte et selskab er planlægning i god tid et vigtigt aspekt – det gør du nemmere med os ved din side.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik og vi laver løsninger, der passer til lige præcis dig.

Kontakt os med det samme og lad os sætte et indledende møde op, hvor vi kan skabe grobund for en mere optimal fremtid for din virksomhed og et godt samarbejde imellem dig og os.

Kontakt vores specialiserede advokater


Anne-Mette Aaris Kappelborg - advokat (L) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5527 Eller send en mail til amk@sagfoererne.com

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon