Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Spaltning - hvad der sker, når du deler

Der kan være mange grunde til at spalte et selskab: for at afværge konkurs, fordi ejere ikke kan blive enige eller fordi I ønsker at sælge et af jeres forretningsområder. En spaltning kan anvendes til rigtig mange omstruktureringer, og fælles for det hele er, at det kræver overblik over forretningsudvikling , hvor rådgivning er særdeles anbefalelsesværdigt. Vi tilbyder en samlet hjælp til spaltning Hos Sagførerne tilbyder vi både eksperthjælp indenfor advokatbistand samt forretningsudvikling. Vi mener, at det er vigtigt at forstå din virksomhed og dens forretningsmæssige visioner ud over det juridiske. Når du ønsker at spalte et selskab er planlægning i god tid et vigtigt aspekt – det gør du nemmere med os ved din side. Vi ved, at enhver virksomhed er unik og vi laver løsninger, der passer til lige præcis dig. Kontakt os med det samme og lad os sætte et indledende møde op, hvor vi kan skabe grobund for en mere optimal fremtid for din virksomhed og et godt samarbejde imellem dig og os.
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon