Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er en bankgaranti

Når du køber en ny bolig, sker dette normalt som en såkaldt kontanthandel. Dette betyder, at køber sørger for at betale dels udbetalingen (som normalt i første omgang deponeres hos sælgers ejendomsmægler) og dels restkøbesummen senest pr. overtagelsesdagen

Det fremgår af købsaftalen, at du ca. 1 uges tid efter begge parter har underskrevet købsaftalen, skal stille en bankgaranti (for restkøbesummen) overfor sælger. Denne bankgaranti giver sælger en sikkerhed for, at købesummen så også bliver betalt når alle betingelserne i handelen er opfyldt, og dette sker normalt når skødet er blevet tinglyst, samt at sælger har indfriet sine gældsforpligtelser i ejendommen og disse er blevet slettet i tingbogen (eller at sælgers bank indestår for at dette sker).

Bankgarantien stilles normalt af din egen bank i forbindelse med handelen.

Sagførernes boligadvokat anbefaler derfor, at du allerede i starten af købsprocessen får din bank med på sidelinjen, og at du sammen med banken finder ud af, hvad du beløbsmæssigt må købe for.

Når dette er på plads, kommer din boligadvokat på banen i forbindelse med gennemførelsen af selve bolighandelen, og hvor din boligadvokat vil gennemgå alle handelens dokumenter, der fx består af en købsaftale, evt. tilstandsrapport og el-installationsrapport ved villaer og sommerhuse, ejendomsdatarapport, jordforureningsattest, energimærke, BBR-ejermeddelelse, tingbogsattest mv., med henblik på at sikre, at der ikke er nogen faldgruber i handelen.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon