Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er ejendomsskat

Ejendomsskat kaldes også for grundskyld. Det er en skat på din grund, som du som boligejer skal betale til kommunen.

Det offentlige sender én gang årligt en ejendomsskattebillet til ejeren af en ejendom, og af denne fremgår det, hvor meget man som ejer skal betale i ejendomsskat. Betalingerne sker to gange årligt, henholdsvis ultimo januar og ultimo juli.

Ejendomsskat og ejendomsværdiskat forveksles ofte med hinanden. Forskellen på disse er, at ejendomsskat er en afgift, der betales på grundlag af grundens værdi, mens ejendomsværdiskat er en afgift der betales på grundlag af den offentlige ejendomsværdi (som er den offentlig vurdering).

Når du køber ny bolig, kan du blandt andet få oplysninger om ejendomsskatten i salgsopstillingen.

Udover salgsopstillingen, gennemgår Sagførernes boligadvokat naturligvis også handelens øvrige dokumenter i forbindelse med din bolighandel, herunder fx købsaftalen, tingbogsattesten, eventuel tilstandsrapport og el-rapport (ved villaer og sommerhuse), ejendomsdatarapporten, jordforureningsattesten, energimærket, tingbogen m.v., med henblik på at kontrollere, at der ikke er nogen problemer i handelen.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon