Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er en salgsopstilling?

En salgsopstilling er både en præsentation og en beskrivelse af den bolig, som du ønsker at købe.

Når en ejendom sælges via en ejendomsmægler, er det et lovkrav, at ejendomsmægleren laver en salgsopstilling. Ejendomsmæglerens salgsopstilling udleveres som regel til dig som køber. Du får hermed mulighed for at bruge salgsopstillingen til at få informationer, om den bolig du overvejer at købe.

Salgsopstillingen sendes også til din boligadvokat sammen med handlens øvrige dokumenter. Salgsopstillingen bliver derfor en del af aftalegrundlaget når du indgår købsaftalen med sælger. Hvis salgsopstillingen indeholder forkerte eller misvisende oplysninger kan dette resulterer i, at sælgeren bliver erstatningsansvarlig.

Ejendomsmægleren har også et ansvar for at oplysningerne i en salgsopstilling er korrekte. Ejendomsmægleren har derfor i et vist omfang en undersøgelsespligt, og såfremt ejendomsmægleren finder ud af, at der er forkerte oplysninger i salgsopstillingen, har ejendomsmægleren straks pligt til at rette disse, samt gøre en potentiel køber opmærksom herpå.

Inden du underskriver købsaftalen, skal ejendomsmægleren endvidere sørge for, at du også bliver præsenteret for en tilstandsrapport og en el-eftersynsrapport (hvis det vel at mærke er et hus eller et sommerhus du køber), og du modtager ligeledes et energimærke på ejendommen, så du bedre kan danne dig et indtryk af ejendommens stand og energiforbrug.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon