Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvad er et skøde

Et skøde er et bevis for, hvem der har ejerskab over en fast ejendom (adkomst). Skødet vil altid indeholde informationer om adkomsthavere, panthæftelser og servitutter tinglyst på ejendommen. I forbindelse med en bolighandel vil der af skødet ligeledes fremgå en overtagelsesdato og en købesum for den købte ejendom.

Der er ikke en egentlig regel som bestemmer, hvem der skal varetage skøde-opgaven, så det er helt op til parterne, hvad der aftales om dette.

Der er aftalefrihed omkring, hvem der skal betale tinglysningsafgiften på skødet. Men i dag er det sådan, at det i praktisk set næsten alle tilfælde er køber, som betaler for tinglysningen af skødet.

Det er altid en god ide at få skødet tinglyst så hurtigt som muligt af hensyn til at sikre købers ejerskab over ejendommen, samt give mulighed for at lån kan tinglyses på denne.

Skødet ligger herefter på tinglysning.dk i en digital version. Dette indebærer, at der ikke længere er behov for at gemme en fysisk kopi af skødet, da det altid vil kunne genfindes digitalt.

Det er gratis at benytte tinglysning.dk, såfremt du har behov for at søge dit skøde frem på et senere tidspunkt.

Sagførernes boligadvokat sørger naturligvis for, at dit skøde både udformes og tinglyses korrekt.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon