Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er et skøde

Et skøde er et bevis for, hvem der har ejerskab over en fast ejendom (adkomst). Skødet vil altid indeholde informationer om adkomsthavere, panthæftelser og servitutter tinglyst på ejendommen. I forbindelse med en bolighandel vil der af skødet ligeledes fremgå en overtagelsesdato og en købesum for den købte ejendom.

Der er ikke en egentlig regel som bestemmer, hvem der skal varetage skøde-opgaven, så det er helt op til parterne, hvad der aftales om dette.

Der er aftalefrihed omkring, hvem der skal betale tinglysningsafgiften på skødet. Men i dag er det sådan, at det i praktisk set næsten alle tilfælde er køber, som betaler for tinglysningen af skødet.

Det er altid en god ide at få skødet tinglyst så hurtigt som muligt af hensyn til at sikre købers ejerskab over ejendommen, samt give mulighed for at lån kan tinglyses på denne.

Skødet ligger herefter på tinglysning.dk i en digital version. Dette indebærer, at der ikke længere er behov for at gemme en fysisk kopi af skødet, da det altid vil kunne genfindes digitalt.

Det er gratis at benytte tinglysning.dk, såfremt du har behov for at søge dit skøde frem på et senere tidspunkt.

Sagførernes boligadvokat sørger naturligvis for, at dit skøde både udformes og tinglyses korrekt.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon