Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvad er en jordforureningsattest

Jordforureningsattesten er et vigtigt bolighandels-dokument, når du står foran at skulle købe en ejendom.

Jordforureningsattesten giver dig information om grunden er registeret som forurenet eller ej, og hvis den er forurenet (vidensniveau 2) eller der er en risiko for at den er forurenet (vidensniveau 1), da fremgår normalt karakteren af og årsagen til denne (mulige) forurening.

Jordforureningsattesten er dog ingen garanti for, at grunden ikke er forurenet, idet man som køber kan risikere, at der er en skjult og uopdaget forurening på grunden, fx stammende fra en gammel olietank. Dette sker dog sjældent.

I storbyer som fx København og Aarhus, findes der dog en del grunde, som er registeret som enten forurenede eller muligt forurenede, men i langt de fleste tilfælde udgør denne forureningen ingen risiko for beboerne.

En konstateret forurening kan dog have betydning for salgsprisen på en ejendom, samt også hvor ”svært” det er at få solgt ejendommen, og denne problemstilling opstår primært ved salg af villaer og sommerhuse.

Jordforureningsattesten udstedes af den region, hvor ejendommen/grunden er beliggende.

Det er vigtigt, at du som køber får Sagførernes boligadvokat til at gennemgå jordforureningsattesten (og selvfølgelig også handelens øvrige dokumenter, som primært består af købsaftalen, evt. tilstandsrapport og el-installationsrapport ved villaer og sommerhuse, ejendomsdatarapport, energimærke, tingbogsattest, BBR-ejermeddelelse mv.), således at din boligadvokat kan sikre dig bedst muligt.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon