Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er en jordforureningsattest

Jordforureningsattesten er et vigtigt bolighandels-dokument, når du står foran at skulle købe en ejendom.

Jordforureningsattesten giver dig information om grunden er registeret som forurenet eller ej, og hvis den er forurenet (vidensniveau 2) eller der er en risiko for at den er forurenet (vidensniveau 1), da fremgår normalt karakteren af og årsagen til denne (mulige) forurening.

Jordforureningsattesten er dog ingen garanti for, at grunden ikke er forurenet, idet man som køber kan risikere, at der er en skjult og uopdaget forurening på grunden, fx stammende fra en gammel olietank. Dette sker dog sjældent.

I storbyer som fx København og Aarhus, findes der dog en del grunde, som er registeret som enten forurenede eller muligt forurenede, men i langt de fleste tilfælde udgør denne forureningen ingen risiko for beboerne.

En konstateret forurening kan dog have betydning for salgsprisen på en ejendom, samt også hvor ”svært” det er at få solgt ejendommen, og denne problemstilling opstår primært ved salg af villaer og sommerhuse.

Jordforureningsattesten udstedes af den region, hvor ejendommen/grunden er beliggende.

Det er vigtigt, at du som køber får Sagførernes boligadvokat til at gennemgå jordforureningsattesten (og selvfølgelig også handelens øvrige dokumenter, som primært består af købsaftalen, evt. tilstandsrapport og el-installationsrapport ved villaer og sommerhuse, ejendomsdatarapport, energimærke, tingbogsattest, BBR-ejermeddelelse mv.), således at din boligadvokat kan sikre dig bedst muligt.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon