Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvad er et matrikelnummer

Et matrikelnummer er en såkaldt ”unik adresse/identifikationsnummer” for din ejendom. Alle ejendomme i Danmark har deres eget matrikelnummer, som identificerer grunden, din ejendom ligger på.

Hvis man skal have udstykket en større grund i flere mindre grunde, hvilket fx sker ved opførelsen af nye villakvarterer, så har hovedgrunden sit eget matrikelnummer, og de byggegrunde som frastykkes fra denne får ved frastykningen sit eget matrikelnummer.

Når du køber en ny ejendom, får du adgang til handelens dokumenter af ejendomsmægleren, og så har du mulighed for at finde oplysninger om matrikelnummeret i fx købsaftalen, salgsopstillingen, ejendomsdatarapporten, jordforureningsattesten, tingbogsattesten og BBR-ejermeddelelsen.

Såfremt du har matrikelnummeret på en grund du er interesseret i, eller hvis du blot kender adressen på denne, kan du søge i matrikelregisteret, og få oplysninger om fx grundarealer, evt. vejarealer på grunden og ejerlav.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon