Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er et matrikelnummer

Et matrikelnummer er en såkaldt ”unik adresse/identifikationsnummer” for din ejendom. Alle ejendomme i Danmark har deres eget matrikelnummer, som identificerer grunden, din ejendom ligger på.

Hvis man skal have udstykket en større grund i flere mindre grunde, hvilket fx sker ved opførelsen af nye villakvarterer, så har hovedgrunden sit eget matrikelnummer, og de byggegrunde som frastykkes fra denne får ved frastykningen sit eget matrikelnummer.

Når du køber en ny ejendom, får du adgang til handelens dokumenter af ejendomsmægleren, og så har du mulighed for at finde oplysninger om matrikelnummeret i fx købsaftalen, salgsopstillingen, ejendomsdatarapporten, jordforureningsattesten, tingbogsattesten og BBR-ejermeddelelsen.

Såfremt du har matrikelnummeret på en grund du er interesseret i, eller hvis du blot kender adressen på denne, kan du søge i matrikelregisteret, og få oplysninger om fx grundarealer, evt. vejarealer på grunden og ejerlav.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon