Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er en tingbogsattest

En bolighandels dokumenter består af en masse forskellige bilag, hvoraf de vigtigste er købsaftalen, ejendomsdatarapporten, tilstandsrapporten og el-rapporten (hvis det er en villa eller sommerhus), forureningsattesten og naturligvis tingbogsattesten.

En tingbogsattest er en meget vigtig del af handelens dokumenter.

En tingbogsattest rummer mange væsentlige oplysninger vedr. ejendommen, og man kan her fx se, om den man handler med nu også ejer ejendommen, hvilken pris ejendommen tidligere er blevet handlet til, hvilke lån der er tinglyst på ejendommen, om der evt. er foretaget udlæg i ejendommen af kreditorer, samt hvilke servitutter, der er tinglyst på ejendommen.

Man får dog ikke det fuldstændige overblik i selve tingbogsattesten, da det kun er korte overskrifter, der fortæller lidt om indholdet. Hvis man fx vil se hele indholdet af en servitut, skal denne separat søges frem på tinglysningen.dk.

Hvis man f.eks. køber en ejendom og forventer at kunne bygge til/bygge om, er det væsentligt at få undersøgt, om der i tingbogsattesten skulle være tinglyst noget, der hindrer disse planer, inden en handel er endelig.

Det er sælger og/eller sælgers ejendomsmægler, der skal fremskaffe tingbogsattesten i forbindelse med at ejendommen sættes til salg, og en sådan tingbogsattest bør ikke være ”for gammel”, da man så kan risikere, at der er tinglyst nye byrder og hæftelser i mellemtiden, og det kunne fx være et kreditorudlæg i ejendommen.

Det er gratis at indhente en uofficiel tingbogsattest på alle ejendomme i Danmark, ligesom det er gratis at indhente servitutter.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du får en boligadvokat til at gennemgå tingbogsattesten, så du sikrer dig, at der ikke er noget usædvanligt indhold i denne.

Sagførernes boligadvokat gennemgå naturligvis også handelens øvrige dokumenter i forbindelse med din bolighandel, herunder fx købsaftalen, ejendomsdatarapporten, tilstandsrapporten, el-installationsrapporten, BBR-ejermeddelelsen, jordforureningsattesten, energimærket m.v.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon