Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvad er ejendomsværdiskat

Ejendomsværdiskatten beregnes på grundlag af den offentlige ejendomsvurdering og betales til staten.

Ejendomsskat og ejendomsværdiskat forveksles ofte med hinanden. Forskellen på disse er, at ejendomsskat er en afgift, der betales på grundlag af grundens værdi, mens ejendomsværdiskat er en afgift der betales på grundlag af den offentlige ejendomsværdi (som er den offentlig vurdering).

Når du køber ny bolig, kan du blandt andet få oplysninger om ejendomsværdiskatten i salgsopstillingen.

Udover salgsopstillingen, gennemgår Sagførernes boligadvokat naturligvis også handelens øvrige dokumenter i forbindelse med din bolighandel, herunder fx købsaftalen, tingbogsattesten, eventuel tilstandsrapport og el-rapport (ved villaer og sommerhuse), ejendomsdatarapporten, jordforureningsattesten, energimærket, tingbogen m.v., med henblik på at kontrollere, at der ikke er nogen problemer i handelen.

Boligadvokat

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon