Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad betyder deponering af købesummen?

Når både køber og sælger har underskrevet købsaftalen, er den bindende for parterne, medmindre købsaftalen er underskrevet med forbehold. Det er fx helt normalt og tilrådeligt, at køber underskriver med forbehold for købers advokats godkendelse af handlen, hvilket kaldes et advokatforbehold.

Viser det sig, at køber ikke kan betale købesummen, kan sælger kræve erstatning af køber, hvis sælger lider et tab ved, at handlen ikke bliver til noget. Det er imidlertid dyrt for sælger at forfølge sådan et krav, hvorfor sælger normalt stiller krav om, at køber garanterer, at køber kan betale den aftalte købesum.

Denne garanti stilles normalt som følger: 

  • Indenfor få dage efter at købsaftalen er underskrevet deponere køber en kontant del af købesummen hos sælgers repræsentant, som typisk vil være en ejendomsmægler, advokat eller bank.
  • Købers bank stiller endvidere en bankgaranti for den resterende del af købesummen ud over det deponerede beløb. Garantien afløses af en kontant deponering af købesummen i sælgers bank pr. overtagelsesdagen.

Det deponerede beløb udbetales først til sælger, når skødet er endeligt tinglyst.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon