Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er normalt kendetegnet ved at være en uddannet advokat, der som speciale beskæftiger sig med bolighandler.

Din boligadvokat sørger blandt andet for at gennemgå alle handelens dokumenter, som bl.a. består af købsaftale, evt. tilstandsrapport og el-installationsrapport ved villaer og sommerhuse, ejendomsdatarapport, energimærke, tingbogsattest, jordforureningsattest, BBR-ejermeddelelse, evt. ejerforeningsregnskaber og -referater mv., og din boligadvokats rolle er her at sikre, at der ikke er nogen faldgruber i handelen.

Boligadvokaten guider dig herefter gennem hele resten af handelen, og hjælper dig også med skøde, tinglysning og refusionsopgørelse, og slipper dig først, når du står med nøglen i hånden. Din boligadvokat assisterer dig naturligvis gennem hele forløbet med alt, hvad der er i normal bolighandel, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

At købe en bolig er en af de største investeringer i livet, og vi anbefaler derfor, at du bruger en boligadvokat til at hjælpe dig med at få handelen ordentlig på plads.

Vores boligadvokat har en meget stor og lang erfaring indenfor bolighandler, og vil som din boligadvokat sørge for, at bringe både dig og handelen ”sikkert i hus”.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon