Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er en tankattest

Som køber af en ejendom, kan du komme ud for, at ejendommen har (eller har haft) en olietank på ejendommen, som enten har været nedgravet, overjordisk eller placeret inde i boligen.

De ”farligste” af disse olietanke er klart de nedgravede, da man jo ikke rigtigt ved, hvad der sker nede i jorden, og her er risikoen størst for, at der kan opstå en forurening fra en sådan.

Normalt er der lavet en tankattest på en sådan olietank, og af denne fremgår blandt andet producentens oplysninger som fx produktionsår og godkendelsesnummer. Godkendelsesnummeret er en kode som bl.a. fortæller, om tanken f.eks. er beskyttet indvendigt eller ej, hvilket har betydning for tankens maksimale levetid.

Olietankens officielle levetid afgøres ud fra momenter som produktionsåret og olietankens udførelsesmateriale.

Når fx en underjordisk olietank tages ud af brug, bliver den normalt sløjfet, hvilket indebærer, at olietanken skal tømmes for indhold, hvorefter den hyppigt opfyldes med sand, så man ikke risikerer, at jorden efterfølgende pludselig giver efter, hvor tanken er nedgravet. Olietanken bliver endvidere afblændet, så der ikke kan fyldes olie på den igen.

Når Sagførernes boligadvokat gennemgår alle handelens dokumenter, som fx består af købsaftalen, salgsopstillingen, evt. tilstandsrapport og el-installationsrapport ved villaer og sommerhuse, ejendomsdatarapport, jordforureningsattest, energimærke, tingbogsattest, BBR-ejermeddelelse mv., og ved samme lejlighed tjekker boligadvokaten også tankattesten, hvis der forefindes en sådan på ejendommen, med henblik på at sikre, at alt er i orden, hvorefter boligadvokaten sørger for at din bolighandel kan komme "trygt i hus".

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon