Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Forældrelån - et alternativ til forældrekøb

I stedet for at købe en lejlighed og udleje den til dit barn, kan du låne penge til dit barn, så barnet selv kan købe lejligheden. Hvis du ønsker det, kan du år for år beslutte at give dit barn en skattefri gave i form af en gældseftergivelse på lånet.


Fordelen ved en løsning med et forældrelån er,

  • at modellen kan være særligt anvendelig ved køb af en andelsbolig, da mange foreninger ikke tillader, at det ikke er ejer, der bebor lejligheden, og
  • at dit barn kan videresælge boligen skattefrit, når den dag kommer.

Ulemperne ved løsningen er særligt,

  • at dit barn ikke kan få boligsikring,
  • at dit barn selv skal betale de mindre påregnelige omkostninger som, ejendomsskatter, vedligeholdsarbejder, betalinger til ejer- eller andelsforeningen og andre løbende udgifter.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon