Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Salg af bolig købt som forældrekøb

Når du en dag ønsker at sælge den bolig, som du har købt som et forældrekøb, kan du vælge at sælge den til dit barn eller til tredjemand.

Vælger du at sælge til dit barn, kan du som udgangspunkt sælge til en værdi udregnet som den seneste offentlige ejendomsvurdering minus 15%. Hvis dit barn senere sælger boligen til en højere salgspris, kan avancen ved salget være skattefri. Du bør altid søge rådgivning ved sådanne familie handler, da hovedreglerne på området sjældent er uden undtagelser.

Sælger du boligen til tredjemand, skal du betale skat af din avance, medmindre du selv har beboet lejligheden. Har du ikke selv beboet lejligheden og sælger til dit barn, kan du også risikere at skulle betale avanceskat, såfremt boligen er steget væsentligt i værdi, siden du anskaffede den.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon