Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Salg af bolig købt som forældrekøb

Når du en dag ønsker at sælge den bolig, som du har købt som et forældrekøb, kan du vælge at sælge den til dit barn eller til tredjemand.

Vælger du at sælge til dit barn, kan du som udgangspunkt sælge til en værdi udregnet som den seneste offentlige ejendomsvurdering minus 15%. Hvis dit barn senere sælger boligen til en højere salgspris, kan avancen ved salget være skattefri. Du bør altid søge rådgivning ved sådanne familie handler, da hovedreglerne på området sjældent er uden undtagelser.

Sælger du boligen til tredjemand, skal du betale skat af din avance, medmindre du selv har beboet lejligheden. Har du ikke selv beboet lejligheden og sælger til dit barn, kan du også risikere at skulle betale avanceskat, såfremt boligen er steget væsentligt i værdi, siden du anskaffede den.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon