Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Har sælger tegnet en sælgeransvarsforsikring?

Har du overvejet at forlange, at sælger skal tegne en sælgeransvarsforsikring, før du køber hus?


Hvis der er skader på udendørsarealer som fx kloakstik og -ledninger, eller hvis disse er anlagt ulovligt, er forholdet ikke dækket af din ejerskifteforsikring. Sådanne forhold skal du istedet kræve erstattet af sælger. Har sælger ikke tegnet en sælgeransvarsforsikring, og er sælger ikke i stand til at betale erstatning til dig, stå du tilbage med tabet.


Hos Sagførerne assisterer vi gerne med din bolighandel til fast pris.


Fast pris eller overslag?

Når vi på forhånd kender arbejdsets omfang, kan vil tilbyde dig en fast pris. Der er imidlertid også en række opgaver, hvor vi ikke kender arbejdets omfang, før vi går igang, og hvor vores salæret i stedet beregnes med udgangspunkt i medgået tid og under inddragelse af sagens værdi, det ansvar sagen indebærer, og det opnåede resultat. Hvis vi ikke kan give dig en fast pris på forhånd, kan du altid få et overslag. Nedenfor finder du link til en oversigt over vores faste priser.


Se vores priser her...

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522


© 2020 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger