Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 66 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Boligadvokat med faste priser på bolighandler

Vores boligadvokater er specialister i bolighandler, og kan derfor gennemføre dem til faste priser. Se vores mest populære ydelser nedenfor, og husk at få indføjet et advokatforbehold i din købsaftale.

Projektkøb

- Den mest populære pakke - B04

Pakkens indhold

Når du køber en bolig på projektstadiet, kan man ikke se det færdig byggeri. Det stiller derfor særlige krav til aftalegrundlaget og vores gennemgang heraf.


 • Alle ydelserne indeholdt i pakke 01 Almindelig bolighandel.
 • Gennemgang og behandling af de yderligere problemstillinger der følger af, at boligen endnu ikke er færdigopført.

Pris DKK 8.595,-

Bestil nu

Hvorfor vælge Sagførerne som din advokat ved projektsalg?

Hos Sagførerne er det vores mål, at dit boligkøb bliver så trygt som muligt. Vi sørger derfor for at gennemgå alle detaljerne i dit projektsalg, så du trygt kan skrive under og fokusere på alt det, som er mere spændende end det juridiske. Her kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde dig, og hvad du skal være særligt opmærksom på, hvis du overvejer at købe et projektsalg. 

Advokat til projektsalg

 • Hos Sagførerne tilbyder vi en landsdækkende service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for dit køb af et projektsalg fra start til slut.
 • Ved projektsalg tilbyder vi en fast lav pris.
 • Alt klares pr. telefon og email, så du skal ikke køre langt efter din boligadvokat. 
 • Din første samtale er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål om projektsalg. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares senest den efterfølgende arbejdsdag.
Læs mere om, hvad vores juridiske rådgivning ved projektsalg dækker over

Vælger du rådgivning fra Sagførerne, når du køber projektsalg, får du selvfølgelig en rådgivning, der klæder dig på til at komme sikkert igennem din handel. Det gælder fra start til slut. Det arbejde, din boligadvokat laver for dig, omfatter særligt følgende:

 • Gennemgang af købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Telefonisk gennemgang af sagens dokumenter for klarlæggelse af de for dig vigtige forbehold.
 • Udarbejdelse af godkendelsesbrev og forhandlinger med sælger/mægler på dine vegne om disse forbehold.
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer.
 • Koordinering med banker og lignende.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skødet.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

Din advokat gennemgår som det første købsaftalen og alle de relevante bilag. Typisk består en bolighandel af en større mængde dokumenter, hvor vigtige oplysninger kan gemme sig. Det kan særligt være let at overse noget vigtigt, hvis man ikke er juridisk udannet og har erfaring med projektsalg. Blandt handlens dokumenter er eksempelvis selve købsaftalen, tingbogsattester, salgsopstilling og lignende. Din advokat læser alt det igennem og indhenter øvrige oplysninger, hvor det viser sig nødvendigt. Din boligadvokat skal sikre sig, at det du køber, også svarer til det du tror, at du køber, og at der ikke ligger en ubehagelig overraskelse og gemmer sig.

Når din boligadvokat har gennemgået alle de relevante dokumenter, tager han kontakt til dig, hvorefter i sammen gennemgår købsaftalen og de informationer, din boligadvokat har fundet. Her vil din boligadvokat også præsentere dig for sine eventuelle forbehold eller betænkeligheder ved handlen. Formålet er, at du efterfølgende har en præcis viden om, hvad handlen betyder for dig, og hvad du særligt skal være opmærksom på. Her har du også mulighed for at spørge ekstra ind, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Efter gennemgangen udarbejdes en godkendelsesskrivelse. Heri anføres det, om handlen endeligt kan godkendes. Har du eller din advokat forbehold for at gennemføre handlen, anføres det. Det kan enten ske sådan, at handlen blankt afvises, hvorefter du er frigjort fra aftalen. Alternativt kan det anføres, at handlen kun kan godkendes, hvis bestemte forhold ændres. Er du efter gennemgangen stadig tilfreds med din handel, kan det naturligvis også anføres, at handlen godkendes.

Uanset udfaldet sender din advokat godkendelsesskrivelsen til sælger. Hvad der herefter sker, afhænger af hvad der blev meddelt i godkendelsesskrivelsen. Er det meddelt at, bestemte forhold skal ændres, før handlen kan godkendes, hjælper din advokat med at få disse ændringer forhandlet på plads og udarbejdet en ny, revideret købsaftale. Først når og hvis en godkendelsesskrivelse uden forbehold er tilsendt sælger, er handlen endeligt bindende. Herefter er du så også bundet af aftalen med de vilkår, som fremgår af den (reviderede) købsaftale.

Efter godkendelsen står din advokat for at gennemført handlen. Det indebærer blandt andet, at din advokat sørger for at skødet bliver korrekt udarbejdet og tinglyst og at det koordineres med banker og lignende, hvornår og hvordan købssummen frigives til sælger.

Vi anbefaler advokatforbehold

Når du køber et projektsalg anbefaler vi altid, at du husker at tage et advokatforbehold. Her kan du læse mere om hvorfor.

Som nævnt anbefaler vi altid, at du sørger for at få indsat et advokatforbehold i din købsaftale. Det sikrer dig den bedst mulige retstilling og giver din boligadvokat de optimale muligheder for at hjælpe dig godt igennem. Advokatforbeholdet medfører nemlig, at du risikofrit kan underskrive købsaftalen, før du har fået en boligadvokat til at gennemgå det hele. Finder din advokat noget betænkeligt ved sin efterfølgende gennemgang, kan i blot meddele sælger, at aftalen ikke kan godkendes, hvorefter du gratis er frigjort fra købsaftalen igen. Alternativt kan du med din boligadvokats hjælp forsøge at få justeret aftalen til, så de problematiske dele ændres til noget, din advokat kan godkende, og som du er tilfreds med.

Det er særligt vigtigt med advokatforbeholdet, når du køber et projektsalg. Dels indeholder den slags aftaler ofte mange dokumenter og problemstillinger, som det kan være vanskeligt at sætte sig dybdegående ind i på forhånd. Dels er det vigtigt, at aftalen indeholder en betryggende regulering af din retstilling, hvis der opstår komplikationer undervejs ved byggeprojektet. Det kan eksempelvis være i tilfælde af forsinkelser, ændringer, fejl og mangler ved byggeriet eller vanskeligheder hos bygherren. Det er vigtigt, at din advokat får mulighed for at forholde sig konkret hertil og give dig en fyldestgørende rådgivning, før du endeligt bindes af aftalen.

Hvis du har husket advokatforbeholdet, er fremgangsmåden således: Efter købsaftalens underskrift, bliver alle handlens dokumenter sendt til din boligadvokat. Din advokat gennemgår herefter alle dokumenterne med relevante bilag og tjekker, om der skal indhentes yderligere oplysninger. Når din advokat har gennemgået det hele, indkaldes du til et møde, hvor din advokat sammen med dig gennemgår, hvad din advokat har fundet. Her gør din advokat også opmærksom på, hvis der er noget, som giver anledning til forbehold, eller som du bør overveje en ekstra gang. Herefter tager du stilling til, om du ønsker aftalen som den er, om du vil have den ændret eller helt fortryder og vil trække dig fra handlen.

Som afslutning på mødet med din advokat udarbejdes en godkendelsesskrivelse, som sendes til sælger. Din advokat meddeler heri om, aftalen kan godkendes uden forbehold, godkendes med forbehold eller slet ikke kan godkendes.


Hvis aftalen godkendes uden forbehold, betyder det, at du og din advokat er tilfredse med aftalen, som den er. Du er herefter endeligt bundet af den indgåede aftale og processen med at få færdiggjort købet af dit projektkøb fortsætter ufortrødent. 


Hvis aftalen kun godkendes med forbehold, er du ikke bundet af aftalen. Din advokat vil forsøge at få en ny aftale på plads, som løser de tidligere problemer. Om det er muligt afhænger dog af, hvad sælger er villig til. Handlens videre skæbne afhænger altså af, om der kan findes et kompromis.

Meddeles det, at godkendelse nægtes, er du uden videre frigjort fra aftalen. Det betyder, at du bliver stillet som om, du aldrig havde indgået aftale med sælger. Du skal derfor ikke betale en eneste krone til sælger.

Når vi anbefaler advokatforbeholdet skyldes det altså, at det er din bedste forsikring imod at blive bundet af en dårlig aftale. Det giver dig mulighed for at underskrive for så først efterfølgende at tage endelig stilling, når du har sovet på det og fået en boligadvokats syn på sagen.

Kontakt vores specialiserede advokater


Kristoffer Machenhauer Nielsen, advokat Lasse Clausen Ottsen, advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 8743 5524 Eller send en mail til kontakt@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Gode råd

Hvad er projektsalg?

Projektsalg bruges som betegnelse for boliger der sælges, før byggeriet er færdigt. Det er ofte i bygherrens interesse, da det kan være en måde til at minimere risikoen og skabe en løbende kilde til finansiering af byggeriet.

Læs mere

Fordele og ulemper ved projektsalg

Der er både fordele og ulemper ved at købe projektsalg. Før du vælger at købe et projektsalg, bør du derfor sætte dig ind i disse og veje dem op mod hinanden. Det er kun dig, der kan give det endelige svar på, om et projektsalg er det rette for dig.

Læs mere

Fortrydelsesret ved projektsalg

Før du skriver under på at købe et projektsalg, er det godt at kende reglerne i tilfælde af, at du alligevel ender med at fortryde. Der er kort fortalt to muligheder for fortrydelsesret ved projektsalg. Fortrydelsesretten efter loven og muligheden for at få indsat et advokatforbehold.

Læs mere
Åben sagsmappe med Sagførerne-logo

Sådan gør vi, når du vil købe et projektsalg

Når du har underskrevet købsaftalen og oplyst mægler, at Sagførerne er din advokat ved dit køb af et udbudt projektsalg, sender mægler alle handlens dokumenter til os for vores gennemgang. Viser der sig at være problemer med projektsalget, drøfter vi de konstaterede problemstillinger med dig, så vi sammen kan beslutte vores reaktion.


Vi følger dit køb af det udbudte projektsalg tæt og sikrer bl.a. korrekt refusionsopgørelse og tinglysning, så du kan glæde dig til at flytte ind.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon