Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvad er projektsalg?

Udtrykket projektsalg bruges om den situation, hvor man starter med at sælge et byggeprojekt før byggeriet er færdiggjort. Det kan både være mens opførslen er i gang eller før byggeriet overhovedet er påbegyndt. 


Fordelen for bygherren er at han kan minimere sin risiko, da han allerede kan sælge dele af boligerne på et tidligt tidspunkt. Det ses også, at bygherre slet ikke påbegynder byggeriet før et vist antal boliger er solgt. Samtidig indebærer fremgangsmåden også den fordel for bygherren, at det løbende salg af boligerne kan tjene som løbende finansiering af byggeriet.

Det sker meget ofte, at lejlighedsbyggerier sælges løbende på den måde. Det er dog ikke kun ejerlejligheder som sælges på den måde. Det ses også hyppigt at rækkehuse sælges som projektsalg.

Når du køber et projektsalg, køber du derfor en bolig, som du først kan flytte ind i, når den engang er færdiggjort. Hvor lang tid du skal vente, afhænger selvfølgelig af, hvor lang tid det tager at færdiggøre byggeriet, men det kan være alt fra få måneder til flere år. Du skal derfor være opmærksom på, at din købsaftale sikrer dig ordentligt i tilfælde af, at byggeriet forsinkes eller der på anden vis opstår problemer undervejs i byggeriet.

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon