Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er projektsalg?

Udtrykket projektsalg bruges om den situation, hvor man starter med at sælge et byggeprojekt før byggeriet er færdiggjort. Det kan både være mens opførslen er i gang eller før byggeriet overhovedet er påbegyndt. 


Fordelen for bygherren er at han kan minimere sin risiko, da han allerede kan sælge dele af boligerne på et tidligt tidspunkt. Det ses også, at bygherre slet ikke påbegynder byggeriet før et vist antal boliger er solgt. Samtidig indebærer fremgangsmåden også den fordel for bygherren, at det løbende salg af boligerne kan tjene som løbende finansiering af byggeriet.

Det sker meget ofte, at lejlighedsbyggerier sælges løbende på den måde. Det er dog ikke kun ejerlejligheder som sælges på den måde. Det ses også hyppigt at rækkehuse sælges som projektsalg.

Når du køber et projektsalg, køber du derfor en bolig, som du først kan flytte ind i, når den engang er færdiggjort. Hvor lang tid du skal vente, afhænger selvfølgelig af, hvor lang tid det tager at færdiggøre byggeriet, men det kan være alt fra få måneder til flere år. Du skal derfor være opmærksom på, at din købsaftale sikrer dig ordentligt i tilfælde af, at byggeriet forsinkes eller der på anden vis opstår problemer undervejs i byggeriet.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon