Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvad gør jeg, hvis der er mangler på afleveringsforretningen?

Dine rettigheder i tilfælde af mangler ved afleveringsforretningen afhænger af din entreprisekontrakt. Hvis du har fået en entreprisegennemgang, har du næsten uden undtagelse fået ret til at foretage et tilbagehold i entreprisesummen svarende til udgiften for udbedring af de mangler, der er konstateret. Beløbet kan i så fald  tilbageholdes, indtil manglerne er udbedret. Entreprenøren vil typisk udbedre manglerne i umiddelbar forlængelse af afleveringen, da entreprenøren har en interesse i at få betaling af den fulde entreprisesum hurtigst muligt.  Hvis der er uenighed mellem parterne om, hvorvidt et forhold udgør en mangel, bør der søges hjælp hos en advokat, da håndteringen af tvisten afhænger af kontraktens bestemmelser. 

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon