Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvem deltager i en skønsforretning?

De involverede parter, de involverede parters advokater og skønsmanden deltager som udgangspunkt i skønsforretningen. Det vurderes fra sag til sag, om det er nødvendigt med advokatdeltagelse, da skønsforretningen i nogle tilfælde bør og kan gennemføres uden - eksempelvis sagen har et begrænset omfang, eller hvis sagen omhandler et mindre beløb. I de tilfælde giver det god mening at begrænse udgifterne til sagen ved at lade parterne gennemføre selve skønsforretningen uden advokaternes deltagelse. 

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon