Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Sikkerhedsstillelse i forbindelse med byggeri

Kræver din håndværker, at du skal stille sikkerhed for betalingen?

Det er helt sædvanligt, at en håndværker stiller krav om, at du skal stille sikkerhed for betaling for arbejdet, og det er langt bedre for dig som forbruger, at du stille sikkerhed, end at du betale forud.

Du skal imidlertid sørge for, at sikkerhedsstillelsen går begge veje. Din håndværker skal således også stille sikkerhed for, at han leverer et mangelfrit arbejde. Dette gælder særligt i de situationer, hvor du skal betale forud for materialerne.

Hvis din håndværker har udarbejdet entreprisekontrakten, anbefaler vi, at du lader os gennemgå entreprisekontrakten før du underskriver, så du bliver bedst muligt stillet.

Hvis det drejer sig om en mindre entrepriseopgave, og din håndværker ikke har en entreprisekontrakt, kan du tage udgangspunkt i Dansk Byggeries standardkontrakt for forbrugere. Vi står gerne til rådighed og hjælper dig med at få aftalen til at passe til din situation og dit byggeri.

Hvis din håndværker går konkurs under byggeprocessen, er det væsentligt fordyrende for dig, at du skal ud og finde nye håndværkere der vil overtage og færdiggøre byggeriet. Her er du langt bedre stillet, hvis du har sørget for, at din håndværker også har stillet sikkerhed overfor dig.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon