Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvordan vælges skønsmanden?

Parterne skal komme med forslag til, hvem der skal udmeldes som skønsmand. Dette sker typisk ved, at parterne fremsender skønstemaet indeholdende parternes spørgsmål til eksempelvis Voldgiftsnævnet eller Teknologisk Institut med en anmodning om, at de bringer en skønsmand i forslag. I anmodningen kan parteren definere kravene til skønsmanden, eksempelvis krav om særlig viden og uddannelsemæssig baggrund. Parterne modtager herefter et forslag til skønsmand. Skønsmanden skal vurdere, om han har relationer til parterne, der afkærer ham fra at fungere som skønsmand. Er det tilfældet, kan han som udgangspunkt ikke fungere som skønsmand i sagen.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon