Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Dækker retshjælpsforsikringen også en ankesag?

 

Hvis man ikke vil acceptere dommen, kan den som udgangspunkt ankes til en højere instans én gang. Hvis sagen ankes senest 2 uger efter at dommen er afsagt, har anken opsættende virkning. Det betyder, at dommen ikke skal efterleves, og at sagen i stedet udsættes, indtil den næste instans har truffet sin afgørelse i sagen. Hvis dommen ankes i perioden fra 2 uger efter domsafsigelse til 4 uger efter domsafsigelse, har dommen ikke opsættende virkning. Det betyder, at dommen kan fuldbyrdes af den vindende part – dog med risiko for, at dommen ændres af ankeinstansen. 


Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon