Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4451

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4451

Det er helt uforpligtende

Advokater med speciale i voldsoffererstatning

Er du blevet offer for vold omfattet af Straffeloven, så kan du søge erstatning for den personskade, som du er blevet påført. Som voldsoffer er du ikke nødsaget til føre sag direkte mod gerningsmanden, da staten har sin egen erstatningsordning for voldsofre. Processen fra hændelsen til det endelige erstatning opgør kan dog være lang, hvorfor det kan være en fordel at søge bistand hos en erfaren advokat.

Sagførernes erstatningsadvokat vil hjælpe dig med at holde fast i dine krav på erstatning under hele forløbet.

Kontakt vores specialiserede advokater


Jens Røjmer Søndergaard - advokat (H) Andreas Bengtsen - advokatfuldmægtig Ring på tlf.: tlf.: 3842 4451 Eller send en mail til anb@sagfoererne.com

Mød hele teamet med speciale i personskadeerstatnings­sager

Vil du vide mere?

Nedenfor kan du læse mere om sagsforløbet fra hændelsen til udbetaling af erstatning, Erstatningsnævnets arbejde, betingelserne for erstatning og meget mere. 

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon