Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Skal din advokat godkende købsaftalen før din underskrift?

Det er ikke et krav, at din advokat godkender købsaftalen, før du underskriver. I praksis vil det ofte forløbe således, at du får indskrevet et advokatforbehold i aftalen, før du underskriver. Dette sikrer, at din boligadvokat kan varetage dine interesser inden handlen bliver endelig.

Det er ofte således, at din boligadvokat først ser handlens dokumenter, efter du har underskrevet købsaftalen. At processen forløber i denne rækkefølger medfører, at det bliver meget vigtigt, at du får indskrevet et advokatforbehold i aftalen. Advokatforbeholdet er nemlig din sikkerhed for, at din boligadvokat kan gribe ind, hvis der er elementer i handlen med negative konsekvenser for dig.

Har du fundet dit drømmehus, skal du således ikke vente på, at vi først gennemgår købsaftalen og dens mange bilag, mens en anden køber underskriver for næsen af dig. Du skal blot sikre dig, at købsaftalen indeholder et advokatforbehold.

Med et advokatforbehold i aftalen sker der det, at når du har skrevet under, sendes alle de relevante dokumenter til din advokat. Advokaten læser så det hele igennem og undersøger eventuelle andre forhold, som der kan være brug for at få afklaret.

Når advokaten har været det hele igennem, kontakter han dig og informerer dig om, hvad han har fundet, og hvordan han vurderer aftalen. Din advokat vil her gøre dig opmærksom på, hvis han har fundet noget, som du bør overveje en ekstra gang, eller som bør ændres, før handlen gennemføres. Samtidig har du mulighed for at stille spørgsmål til de ting, du måtte være i tvivl om.

I sidste ende er det op til dig at beslutte, om du ønsker, at din advokat skal godkende aftalen. Hvis din advokat ikke mener, at aftalen er indgået på vilkår, som du skal acceptere, eller du selv har fortrudt, kan du uden omkostninger trække dig fra handlen. I så fald meddeler din advokat blot sælger, at aftalen ikke kan godkendes. Der behøves ikke gives nogen begrundelse herfor. Alternativt kan din advokat meddele, at handlen kan godkendes, hvis der foretages visse ændringer af aftalen.

Med et advokatforbehold i aftalen er du altså ikke bundet, før din advokat har givet sin godkendelse. Advokatforbeholdet sikrer dig på den måde muligheden for at være hurtig på aftrækkeren, hvis du finder en interessant bolig, uden at du samtidig risikerer at blive bundet af en dårlig handel.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon