Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Hvordan foregår en afleveringsforretning?

Ved afleveringsforretningen overgår risikoen for byggeriet fra entreprenøren til bygherren. Der skal ved afleveringsforretningen laves en afleveringsprotokol af bygherren. Deri anføres mangler og andre forhold som bygherren har bemærket og entreprenørens bemærkninger hertil. Der kan samtidig aftales udbedring af konstaterede mangler i afleveringsprotokollen. Hvis der er forhold, som parterne er uenige om, skal det ligeledes fremgå af afleveringsprotokollen. Hvis der er uenigheder mellem parterne ved afleveringsforretningen eksempelvis i forhold til vurderingen af, om et forhold er udført håndværksmæssigt korrekt eller indenfor en tolerancegrænse, skal problemerne løses i henhold til entreprisekontrakten. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os for at være sikker på, hvordan du skal forholde dig ved uenigheder ved afleveringsforretningen. 
Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon