Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Kan jeg tilbageholde beløb i entreprisesummen?

Spørgsmålet om, hvorvidt du har ret til at tilbageholde beløb i entreprisesummen er reguleret i din entreprisekontrakt og i din garanti. Hvis du har fået foretaget en juridisk gennemgang af entreprisekontrakten og garantiteksten har du formentlig opnået ret til at kunne foretage et tilbagehold i entreprisesummen ved mangler. Tilbageholdet ansættes typisk til udbedringsudgiften. Tilbageholdet udgør en sikkerhed for bygherren, der i tilfælde af manglende udbedring, vil kunne anvende det tilbageholdte beløb til udbedring af manglerne. 

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon