Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5522

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Kan parterne aftale frivilligt syn og skøn?

Ja - de involverede parter i en tvist, kan selv vælge at afholde et frivilligt syn og skøn uden at anlægge retssag eller køre processen som en isoleret bevisoptagelse. Det er i den forbindelse vigtigt, parterne er enige om afholdelse af et frivilligt syn og skøn, og at hver part har mulighed for at varetage egne interesser. Fordelen ved at gøre det på den måde er, at det ofte går langt hurtigere end syn og skøn via retten eller voldgiftsnævnet. Hvis processen i forbindelse med det frivillige syn og skøn tilrettelægges således, at en af parterne får en utilbørlig fordel, vil resultatet af det frivillige syn og skøn kunne anfægtes i forbindelse med en evt. efterfølgende retssag. Det er derfor vigtigt, at proceduren i forbindelse med det frivillige forlig forløber på samme måde som ved et syn og skøn hos retten eller voldgiftsnævnet. 

Du kan kontakte os for at høre nærmere om muligheden for afholdelse af et frivilligt syn og skøn. Du finder vores kontaktoplysninger umiddelbart nedenfor.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon