Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Kan parterne aftale frivilligt syn og skøn?

Ja - de involverede parter i en tvist, kan selv vælge at afholde et frivilligt syn og skøn uden at anlægge retssag eller køre processen som en isoleret bevisoptagelse. Det er i den forbindelse vigtigt, parterne er enige om afholdelse af et frivilligt syn og skøn, og at hver part har mulighed for at varetage egne interesser. Fordelen ved at gøre det på den måde er, at det ofte går langt hurtigere end syn og skøn via retten eller voldgiftsnævnet. Hvis processen i forbindelse med det frivillige syn og skøn tilrettelægges således, at en af parterne får en utilbørlig fordel, vil resultatet af det frivillige syn og skøn kunne anfægtes i forbindelse med en evt. efterfølgende retssag. Det er derfor vigtigt, at proceduren i forbindelse med det frivillige forlig forløber på samme måde som ved et syn og skøn hos retten eller voldgiftsnævnet. 

Du kan kontakte os for at høre nærmere om muligheden for afholdelse af et frivilligt syn og skøn. Du finder vores kontaktoplysninger umiddelbart nedenfor.

Advokat Susanne Damouni

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon