Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Kom trygt igennem din retssag

Tvisteløsning og behandling af retssager er kernefeltet for advokater. Vi har stor erfaring med behandling af tvister og retssager og hjælper dig frem til at opnå det bedste mulige resultat.


Da vejen til at løse en tvist eller retsag er individuel, og da det sjældent kan lade sig gøre at finde en opskrift på succesfuld retssagsførelse eller tvistebehandling på internettet, er du velkommen til at kontakte os for en nærmere uforpligtende drøftelse om, hvordan vi i fællesskab kan få dig trygt igennem din tvist eller retssag. 


FAQ

Retshjælpsdækning til ankenævnssager?

For at kunne opnå retshjælpsdækning er det en forudsætning, at alle klagenævnsmuligheder er brugt. Der er dog ikke retshjælpsdækning til førelse af sagerne i de forskellige ankenævn såsom forsikringsankenævnet eller byggeriets ankenævn. Først efter sagens afgørelse i det relevante ankenævn vil det være muligt at anmode dit forsikringsselskab om retshjælpsdækning til at lindbringe sagen for domstolene eller i voldgiftsnævnet. 

En hurtig domstolsbehandling?

Retssagsbehandlingen består ikke alene i at møde for retten den dag, hvor slaget skal stå. Arbejdet forud herfor er faktisk den del, der fylder mest i vores arbejde, og det er da også den langt mest tidskrævende og ressourcetunge del af sagen. Førelse af retssager er forbundet med store omkostninger, stort tidsforbrug og frustrationer for alle sagens parter. Derfor  forsøger vi altid inden selve retssagens anlæg at undersøge, om der kan findes en forligsmæssige løsning af sagen. 


Hvornår benyttes voldgift?

Standardkontrakter på bygge- og anlægsområdet såsom AB 92, AB 18 og ABR 89 indeholder et udgangspunkt om, at tvister afgøres af voldgiftsretter i Voldgiftsnævnets regi. Fordelen ved voldgiftsbehandling er, at voldgiftsretten nedsættes fra sag til sag, og at der derfor oftest opnås en mere kompetent behandling af sagen. Hvis det ikke på forhånd er aftalt voldgiftsbehandling, er det muligt at aftale voldgiftsbehandling, når konflikten er opstået. 


Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522


© 2019 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Persondatapolitik | Cookiepolitik