Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Reklamationsret eller garanti?

Mange tror fejlagtigt, at de ikke kan reklamere over fejl og mangler til byggefirmaet efter afholdelsen af 1- eller 5 års gennemgangen, da der ikke står noget om byggefirmaets garanti eller ansvar i entreprisekontrakten.  Byggefirmaet er ansvarlig for fejl og mangler ved byggeriet i op til 10 år efter afleveringen, og denne regel kan ikke fraviges til skade for forbrugere. Forudsætningen for at gøre byggefirmaet ansvarlig for fejl og mangler i helt op til 10 år efter afleveringen er dog, at du reklamerer over forholdene i ejendomme, når du opdager dem. Læs mere om kravene til reklamation i vores gode råd om reklamation.  

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Indsend forespørgsel
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2023 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon