Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Afdødes gæld og regninger

Når en person afgår ved døden, får banken besked ved indberetningen af dødsannoncen, besked herom. Efterlader afdøde sig en ægtefælle eller ugift samlevende, plejer banken at kontakte denne kort tid efter. Herefter vil de i forening drøfte, hvad der skal ske med afdødes konti samt betalingsaftaler.

Det skal understreges, at dødsboets arvinger ikke er forpligtet til at betale afdødes regninger i perioden, hvor afdødes bankkonti er spærret. Når der er udstedt en skifteretsattest, der er et bevis på, at arvingerne i fællesskab har ret til at bestemme over afdødes bo, bliver arvingerne dog forpligtet. Gælden i dødsboet skal herefter betales med afdødes midler.

Vores advokater står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med afdødes gæld og regninger eller har andre spørgsmål relateret til dødsbobehandling.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Mød hele teamet med speciale i familieret

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon